privateum-logo

Біткоїн зростає на фоні зменшення страхів перед банківською кризою, завдяки чому ринок криптовалют перевищив $1 трильйон

На початку тижня ціна біткоїна різко і суттєво зросла, піднявшись приблизно на 10% за дуже короткий проміжок часу. Цей дивовижний стрибок стався одразу після того, як біткоїн-ринки почали більше турбуватися про потенційну фінансову катастрофу.

Bitcoin_ Banking

Лише за кілька днів до цього ціна біткоїна ненадовго впала нижче критичної психологічної планки в $20 000, що стало найнижчою точкою з початку року. Основною причиною такого падіння стала неприємна новина про банкрутство Silvergate Bank, який довгий час вважався дружнім до криптовалют банком. Крім того, почало зростати занепокоєння щодо стану справ у банку Silicon Valley Bank, ще одній фінансовій установі з міцними зв’язками з біткоїн-індустрією.

Уряд Сполучених Штатів запевнив громадськість, що він вживатиме заходи для захисту готівкових коштів клієнтів в умовах кризи, завдяки чому ситуація почала змінюватись. Одночасно з цим, британські операції банку Silicon Valley Bank були готові до купівлі всесвітньо відомою банківською установою HSBC, що стало приводом для заголовків у пресі. Ці події дали біткоїну такий необхідний поштовх, підвищивши довіру інвесторів і спровокувавши швидке відновлення ціни криптовалюти.

Як не дивно, це сприятливе ставлення стосувалося не лише біткоїна. Основні альткоіни, такі як Ethereum (ETH), Cardano (ADA) та Solana (SOL), значно зросли в ціні саме того понеділка, що сприяло загальному піднесенню криптовалютного ринку. Впевненість і стійкість ринку до поточних труднощів продемонструвала синхронність руху цін на низку криптовалют.

Вартість інших топових криптовалют також демонструвала позитивну динаміку, що допомогло підняти загальну ринкову капіталізацію криптовалют за критично важливий поріг у 1 трлн доларів США. Хоча це відновлення принесло такий необхідний перепочинок, важливо відзначити, що криптовалютний сектор все ще залишається обережним, та уважно стежить за поточними подіями і невизначеністю, спричиненою закриттям банку Silvergate. Ці сумніви все ще залишаються джерелом занепокоєння для сектора, підкреслюючи волатильність і непередбачуваність, які характеризують світ криптовалют

Share with Friends

jjj

Welcome to the future of finance, where control meets convenience – introducing the Privateum Private Wallet. More than just a secure vault for your digital assets, Privateum is a versatile platform designed for the modern-day investor.

Bitcoin_ Banking

На початку тижня ціна біткоїна різко і суттєво зросла, піднявшись приблизно на 10% за дуже короткий проміжок часу

stabil_coin

Svět kryptoměn se neustále mění. S rostoucí pozorností médií se lidé často ptají: Co je to stablecoin?

Прокрутить вверх

Becoming a member of co-op is even easier now.

Get PRI token to become a member of Privateum
Global Co-Op and get all the advantages to reveal your financial potential.

Wallet-dashboard-